Omagiu

Mihaela Gugu

Mihaela Gugu este sufletul terapiei Craniosacrale in Romania. Datorita ei avem si noi, romanii, sansa de a ne bucura de beneficiile profunde ale aceste metode holistice, atat de blanda si de eficienta… Mihaela s-a straduit – si a reusit cu brio! – sa organizeze cursuri de TCS, sustinute de profesori ai Institulului Upledger Florida, si sa ne stimuleze pe noi, terapeutii in formare, sa ducem mai departe visul Dr. John Upledger, visul de ”a face lumea o atingere mai buna”…

Preiau micul rezumat al activitatii sale, citand din cartea pe care a tradus-o - ”Tu si medicul din tine. Terapia CranioSacrala si Eliberarea SomatoEmotionala”, editura Herald.

Nota traducatorului (la editia in 2009).

”Dupa multe cursuri de specializare in cosmetica, masaj terapeutic, Kinetoterapie si Reiki, am practicat toate aceste modalitati e tratament in paralel cu meseria de baza, ingineria, glumind adesea despre faptul ca aveam doua meserii (una pentru minte si cealalta pentru suflet).

In 2001 am plecat in Canada, unde am avut curajul sa aleg intre cele doua alternative. Am hotarat sa aprofundez cercetarile legate de sanatatea trupului-mintii-spiritului, acea parte care acoperea si hranea mai mult sufletul din mine… dar si mintea… Asa am inceput sa studiez terapia CranioSacrala.

Traducerea acestei carti este un omagiu pe care il aduc stiintei. Este dorinta mea de a aduce INFORMATIA acasa.

Idealul meu este sa practic aceasta terapie cu un inalt profesionalism si sa transmit cunostintele mele tuturor acelora care vor sa le invete.

Daca eu am reusit, inseamna ca oricine altcineva va putea sa o faca.

Mihaela Gugu”

Multumim, Mihaela! Iti dorim succes mai departe!...