Prima sedinţă

Pentru prima ședință de terapie este recomandat sa aveti haine de schimb, comode – pantalon de treining, bluza, sosete.

Va veti intinde pe masa de masaj, intr-o pozitie cat mai relaxata, iar terapeutul va incepe evaluarea sistemului craniosacral, plasandu-si mainile in diverse locuri de pe corpul dvs – la picioare, in zonele diafragmelor (pelviana, respiratorie, toracica etc), in zona capului…

Pe masura ce va relaxati, este posibil (nu obligatoriu) sa va dati seama ca simtiti tot felul de senzatii in interiorul corpului: caldura, racoare, un usor frison, furnicaturi, vag disconfort, emotii diferite etc.

Este posibil sa va amintiti o imprejurare cu incarcatura emotionala deosebita care sa declanseze reactii aparent surprinzatoare: plans, ras, tremurat…

Sau mai este posibil sa va relaxati atat de mult, incat sa adormiti, pur si simplu. Indiferent de reactia dvs., terapia functioneaza la fel de bine si efectele sale se vor face simtite in egala masura.

Comunicarea cu terapeutul este de mare ajutor, astfel incat e recomandabil sa ii impartasiti acestuia ceea ce simtiti sau ganditi, in functie de reactiile care apar.