Upledger Institute International

Institutul Upledger International este un centru pentru resurse de sănătate recunoscut pe tot cuprinsul globului pentru vastele sale programele de educatie, opţiunile avansate de tratament şi iniţiativele unice şi deschizătoare de drumuri în domeniul sănătăţii.

Peste 100.000 de terapeuţi au beneficiat de pregătire în cadrul institutului şi, odată cu noile programe implementate, zeci de mii de terapeuţi şi milioane de alţi pacienţi vor beneficia şi ei de avantajele terapiei craniosacrale.

Clinica Institutului Upledger furnizează, de asemenea, terapie pentru o gamă largă de boli şi suferinţe extreme cuprinzând, printre altele, disfunţionalităţi ale creierului şi măduvei spinării, cum ar fi: traumatisme, vertigo, atacuri cronice de panică, autism şi altele.

Câteva din iniţativele Institutului Upledger sunt:

  • Post-Traumatic Stress Disorder Therapy for Vietnam Veterans
  • Compassionate Touch for Children
  • Ruth M. Smith Dolphin Assisted Therapy Program
  • Survivors of 9/11 Trauma Relief Effort
  • UII Credo

Mesajul Dr. John Upledger - fondatorul institutului - pentru terapeuți:

"Cu mai mult de 30 de ani în urmă, când am dezvoltat tehnicile terapiei CranioSacrale, nu am avut intentia să schimb lumea.

Împreună cu un grup de doctori și cercetatori talentați ne-am lăsat conduși de curiozitatea de a explora un sistem al corpului care era aproape necunoscut.

Nu am crezut la acel moment că terapia CranioSacrală avea să fie munca mea de-o viață. Acum mai mult de 100.000 de terapeuți au învățat această terapie și ei practica in aproape toate țările lumii.

Nu am intenționat ca aceasta să aibă un impact mondial, am vrut doar să dau celor care vor să schimbe lumea, oportunitatea să o facă.

Dorința mea adâncă este ca oamenii să ajungă să înțeleagă că trebuie să ne iubim reciproc.

Dacă atingi o persoana pentru a o ajuta să se simtă bine, atunci iubirea trebuie să treacă prin acele palme.

Acesta este felul în care veți facilita transformarea.

E posibil să lucrați cu oameni închistați. În momentul în care îi veți atinge într-un loc de pace și iubire, acea persoana se va schimba. Nici măcar nu trebuie să spuneți ceva despre asta, efectul terapiei CranioSacrale va schimba în mod natural atitudinea, caracterul și modul în care oamenii vor reacționa."

Mai multe informaţii: